Thursday, 23 February 2012

TOP-3 "FOLLOW-THE-MONEY" ACTORS

      Η οικονομική κρίση δε δημιουργεί ανασφάλειες μόνο στους μη έχοντες, αλλά και στους δεν-ξέρουν-τι-κατέχοντες. Και κατά κύριο λόγο, αυτό ισχύει και στον κόσμο της showbiz. 
     Πάρτε για παράδειγμα 3 κορυφαίους σύγχρονους ηθοποιούς, που έχουν αφήσει κατά μέρος εδώ και χρόνια τις "καλλιτεχνικές" ή "εναλλακτικές" επιλογές, αυτές, δηλαδή που δίνουν διακρίσεις και βραβεία, και έχουν "βουτήξει" χωρίς ενοχές στις "σίγουρες" αρπαχτές, ταινίες δηλαδή, χωρίς κανένα καλλιτεχνικό ενδιαφέρον, κολυμπώντας στα εξασφαλισμένα έσοδα του box office.
     Tι εννοώ; Ακολουθεί το TOP-3 των ηθοποιών που έχουν θυσιάσει την τέχνη, στο βωμό του χρήματος...

Νο 3: JOHNNY DEPP


BEFORE
AFTER
    
       Ο ταλαντούχος και γοητευτικός Johnny Depp, που έκανε αίσθηση στο ξεκίνημά του υπό τις οδηγίες καλλιτεχνικά καταξιωμένων σκηνοθετών όπως ο Tim Burton, ο Emir Kusturica ή ο Jim Jarmusch και διακρίθηκε με εναλλακτικούς ρόλους, όπως στο "Arizona Dream", στο "Ed Wood", στο "Dead Man", αλλά ακόμη και στον "Ψαλιδοχέρη", στο "Donnie Brasco" και στο "Chocolat", κατέληξε να παριστάνει τον ...πειρατή της Καραϊβικής 24 ώρες το 24ωρο!
         Ανακάλυψε από το 2003 τη...


 ...χήνα με τα χρυσά αυγά, μέσω της γνωστής σειράς ταινιών, αλλά και videogames, κάτι που του εξασφαλίζει τεράστιες απολαβές, αλλά τον απομακρύνει όλο και περισσότερο από τα παλιά καλλιτεχνικά μονοπάτια.

Νο2: AL PACINO

BEFORE
AFTER

      Tι να πω για τον Al Pacino, τα λόγια είναι στην κυριολεξία περιττά. Οι τεράστιες ερμηνείες του σε ταινίες-αριστουργήματα της 7ης τέχνης, όπως η τριλογία των Νονών, o "Σημαδεμένος", το "Σέρπικο", το "Άρωμα Γυναίκας", η "Υπόθεση Καρλίτο", ο "Δικηγόρος του Διαβόλου", η "Ένταση", το "Donnie Brasco" αρχίζουν να ξεθωριάζουν, καθώς δεν έχει να πρωταγωνιστήσει σε τόσο "βαριά" ταινία για τουλάχιστον 10 χρόνια.
      Στην πραγματικότητα τα τελευταία χρόνια κάνει συντήρηση των δυνάμεών του, παίζοντας συνεχώς τον αστυνομικό σε ταινίες για τα ράφια των βιντεοκλάμπ ή στο πλάϊ υπερ-ατάλαντων ηθοποιών, όπως η Jennifer Lopez ("Gigli", έχει ψηφιστεί χειρότερη ταινία του 2003) ή ο ανεκδιήγητος Adam Sandler.

Νο 1: ROBERT DE NIRO

BEFORE
AFTER    O χειρότερος όλων! Ο κορυφαίος εν ζωή ηθοποιός γυρίζει, κάθε χρόνο πλέον, τη μια αρπαχτή μετά την άλλη, χωρίς κανένα σεβασμό στο ένδοξο παρελθόν του!
     Χρειάζεται να αναφέρω τίτλους ταινιών, με τις οποίες ο Robert De Niro πέρασε στο πάνθεον των μεγαλύτερων ονομάτων της 7ης τέχνης;  Ας το κάνω:
     "Κακόφημοι Δρόμοι", "Ταξιτζής", "Ελαφοκυνηγός", "Κάποτε στην Αμερική", "Godfather 2", "The Mission", "Δαιμονισμένος Άγγελος", "Αδιάφθοροι", "Goodfellas", "Ακρωτήρι του Φόβου", "Frankestein", "Casino", "Ένταση", "Ronin" ...η απαρίθμηση δεν έχει τέλος...
       Και μετά από όλα αυτά ...ο κατήφορος: Το κακό ξεκίνησε με την επιτυχημένη πρώτη του απόπειρα στην κωμωδία, με το "Ανάλυσέ το", μια αρκετά ευχάριστη ταινία. Από εκεί και μετά "γλυκάθηκε" και δεν άφησε σαχλαμάρα για σαχλαμάρα, κατασπαταλώντας το τεράστιο ταλέντο του σε επιλογές ευκολίας και ηθοποιία με συνεχείς γκριμάτσες, συμπρωταγωνιστώντας με τον Ben Stiller σε ταινίες επιπέδου ...Ben Stiller, αστυνομικές ταινίες του συρμού και πάσης φύσεως εύπεπτες επιλογές, που ξεχνιούνται  με το ...THE END!!!
       Τι κρίμα...

(photos taken from break.com, pinkisthenewblog.com, fansshare.com, altcine.com & yakinyx.website.com)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DISCLAIMER & TERMS OF USE

Οι εικόνες η μουσική και τα βίντεο που εμφανίζονται σε αυτό το blog ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά. Υλικό που ανήκει σε αυτό το blog μπορεί να χρησιμοποιηθεί, υπό την προϋπόθεση ότι (1) γίνεται κατάλληλη αναφορά σε αυτό το blog, ειδικά δηλώνοντας το "rounduptheusualsuspects.blogspot.com" ως την πηγή και (2) χρησιμοποιείται μόνο για μη εμπορική και μη-κερδοσκοπική χρήση ή σκοπό. Αν δείτε υλικό σας και θέλετε να αφαιρεθεί, ενημερώστε το blog μέσω e-mail στη διεύθυνση "rounduptheusualsuspectsblog@gmail.com" και θα αφαιρεθεί αμέσως. Αν δείτε υλικό στο οποίο πιστεύετε ότι δεν έχει γίνει η κατάλληλη αναφορά και γνωρίζετε τον πραγματικό ιδιοκτήτη, επίσης ενημερώστε το blog και όλα τα απαραίτητα μέτρα θα ληφθούν.

Όλο το περιεχόμενο που παρέχεται σε αυτό το blog προορίζεται για μη-κερδοσκοπικούς, μη εμπορικούς σκοπούς και μόνο για ψυχαγωγία και ενημερωτικούς λόγους. Επαγγελματικές συμβουλές δεν παρέχονται. Ο ιδιοκτήτης αυτού του blog δεν φέρει καμία ευθύνη ως προς την ακρίβεια ή την πληρότητα οποιασδήποτε πληροφορίας βρίσκεται σε αυτό ή σε οποιοδήποτε άλλο site μπορεί να βρεθεί ακολουθώντας οποιαδήποτε σύνδεσμο σε αυτό blog. Ο ιδιοκτήτης δεν θα ευθύνεται για τυχόν λάθη ή παραλείψεις σε αυτές τις πληροφορίες ούτε για τη διαθεσιμότητα αυτών των πληροφοριών, ούτε για τυχόν ζημιές από τη χρήση αυτών των πληροφοριών.

Images, music or videos featured on this blog belong to their respective owners, unless otherwise stated.Material owned by this blog may be used, provided that (1) appropriate credit is given to this blog, by specifically stating "rounduptheusualsuspects.blogspot.com" as the source and (2) it is only used for noncommercial and non-profit use or purpose.If you see your material featured and you want it removed, let the blog know by email to "rounduptheusualsuspectsblog@gmail.com" and it will be taken down right away. If you see material that you think it is not properly credited and you know the real owner, email the blog as well and all necessary action will be taken.

All content provided on this blog is for non-profit, noncommercial purposes and only for entertainment and informational purposes. Professional advice is not provided. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information nor for any damages from the use of this information.